Komuniti HPA Hutan Melintang

SELAMAT DATANG

Alhamdulillah, ketika mengarang penulisan ini usaha sedang giat dijalankan. Menceburi satu perniagaan yang mana produknya adalah halal serta toyyibah.

Jadi dapat dirasai bahwa pilihan yang tepat telah pun dibuat. Bermula sebagai pengguna dan akhirnya terjun kedalam bidang perniagaannya untuk menuju ke satu matlamat... iaitu " produk halal tanggungjawab bersama"...

Dengan sokongan padu dari keluarga, saudara mara, rakan taulan dan khususnya dari warga kaum muslimin dan muslimat sekelian....

Semoga segala usaha ini mendapat keredhaan Allah s.w.t.

-Najah (Pengurus Stokis)-


“Sekiranya Mereka Tahu Khasiat Herba Kita, Nescaya Mereka Akan Tukarkan Dengan Ketulan Emas”
- Tn Hj Ismail b Hj Ahmad
(Pengarah Urusan HPA Sdn. Bhd)


RADIX BOLEH !!!! INSYALLAH....

Friday, February 26, 2010

Sekitar Perasmian Stokis Kami


Alhamdulillah, pada hari ini Stokis kami telah dibuka dengan rasminya.
Dengan kehadiran para jemputan yang tidak menghampakan, terima kasih atas sokongan anda semua.

Jutaan terima kasih di ucapkan kepada para leader yang sanggup meluangkan masa mereka untuk menghadirkan diri ke majlis perasmian stokis kami ini. Terima kasih PJS Hj. Marjuni, PJS Hj. Jumani dan PJS Hj. Zainal.

Terima kasih juga diucapkan kepada Komuniti HPA Hutan Melintang, yang sanggup datang untuk memberikan sokongan moral. Dr. Yusof upline saya serta isteri, En. Misran dan Cikgu Zabidi, terima kasih diucapkan.

Tidak lupa juga kepada ahli keluarga yang turut serta memberikan sokongan moral. Terima kasih atas sokongan kalian. Marilah kita sama-sama berdoa agar usaha ini mendapat keredhaan Allah s.w.t.

No comments:

Post a Comment